Opettajat

kati

Kati Kivilahti-Fagerudd

Rehtorimme Kati Kivilahti-Fagerudd opettaa lastentanssia, nykytanssia  sekä vastaa tanssiopiston ja sirkuskoulun pedagogisista ja taiteellisista tavoitteista. Kati on työskennellyt tanssijana mm. Tanssiteatteri Hurjaruuthissa ja Rollossa ja tehnyt pitkän uran Vantaan tanssiopiston opettajana.

päivi

Päivi Ahvonen

Päivi vastaa tanssiopiston tiedotuksesta ja markkinoinnista. Hänen tausta on jazztanssissa, erityisesti Simonson tekniikassa. Päivillä on pitkä kokemus myös body & mind –lajeista ja hän on koulutettu pilates- ja joogaopettaja.

benjamino

Benjamino Borghi

“Beni” saapuu meille suoraan Milanosta, jossa hän on opiskellut ja työskennellyt pitkään. Monipuolinen taiteilija ja tanssinopettaja opettaa Loviisassa nykytanssia, showdancea, balettia ja floorbarrea. Opetuskieli Benin tunneilla on englanti.

 

elina

Elina Mieskolainen

Elina on muusikko, viulisti ja ja hän on toiminut kulttuurin kentällä monessa muussakin roolissa. Elina on kansalaisopistojen yhteyshenkilö ja hän hoitaa tanssiopiston toimiston. Elina on myös jooga- ja bailatino-opettja.
anna

Anna Karjalainen

Anna on tanssitaiteen maisteri ja pitkän linjan pedagogi baletin ja nykytanssin saralla. Hän on kuulunut pitkään Espoon musiikkiopistossa opettajakuntaan ja opettanut syksystä 2008 alkaen balettia meillä Loviisassa.

Jenni Koistinen

Jenni on tanssitaiteen maisteri, tanssija, tanssinopettaja  ja fyysisen teatterin tekijä.  Loviisan tanssiopistolla hän opettaa 4–6 vuotiaiden lastentanssia.

Taru Miettinen

Taru Miettinen on lappilaislähtöinen tanssitaiteilija. Taru opettaa meillä streetdancea.

 

 

 

 

 

Suvi Palonen

Suvi Palonen on vastavalmistuva ammattitanssija ja tanssinopettaja. Suvi opettaa dancebeatia ja showdancea Loviisassa.

 

 

 

Vastaa