Me

Me olemme tanssista syttyviä, siitä elävä ja sitä hengittävä joukko innostuneita pedagogeja ja taiteilijoita. Teemme työtämme täydellä sydämellämme, rakkaudesta tanssiin. Tutustu meihin alla.

 

Kati Kivilahti-Fagerudd

Rehtorimme Kati Kivilahti-Fagerudd on tanssin moniottelija, jonka tanssitaival on alkanut Irmeli Lehtisen balettikoulusta ja ammattiopinnot on suoritettu Teatterikoulun tanssitaiteenlaitoksella. Kati on toiminut pitkällä ammattipolullaan tanssijana useissa tanssiteattereissa ja freelancer -tuotannoissa, koreografina sekä pedagogina – erityisesti Vantaan Tanssiopistossa. Kati on Loviisan Tanssiopiston taustalla olevan kannatusyhdistyksen perustajajäseniä. Lisäksi hän kuuluu Tanssin tiedotuskeskuksen hallitukseen.
Loviisan Tanssiopiston rehtorina Kati vastaa monista käytännön asioista sekä taiteellisista ja pedagogisista linjauksista.
Lukuvuonna 2021–2022 Kati opettaa Tanssistartti –ryhmiä, nykytanssia sekä lastentanssia ’Tanssitassut’ – tanssin varhaiskasvatusprojektissa päiväkodeissa.
Loviisan kaupungin Kulttuuripolussa Kati tanssittaa 1.luokkalaisia på svenska.
Katin tunneilla tanssitaan ’ilon kautta’, opitaan yhdessä uutta ja heittäydytään myös omien tanssikuvioiden vietäväksi.

 

Anna Karjalainen

Anna Karjalainen on aloittanut tanssiopinnot 3-vuotiaana Rovalan balettikoulussa. Lapin Tanssiopistosta Teatterikoulun tanssitaiteenlaitoksen kautta tanssin ammattiin ponnistanut Anna on tanssitaiteen maisteri. Hän on pitkän linjan pedagogi nykytanssissa sekä baletissa. Anna on opetustyön lisäksi työskennellyt useiden merkittävien koreografien teoksissa ammattitanssijana. Hän opettaa tällä hetkellä Loviisan Tanssiopiston lisäksi Lumoavan Tanssin Keskuksessa Helsingissä.
Loviisassa Anna vastaa baletin opetuksesta.
Annan motto: ’Ei saa jäädä tuleen makaamaan…’, eli että liikkeellä pysytään ja eteenpäin on suunta…

Baletti
Balettia nykytanssijoille

 

Beniamino Borghi

Monipuolinen ja aktiivinen italialainen taitelija-pedagogi Beniamino Borghi on kuulunut Loviisan Tanssiopiston ydintiimiin jo pitkään. Beniamino on tanssi- ja videotaiteilija, joka on opiskellut sekä Italiassa että Suomessa. Tanssimisen Ben aloitti 8 -vuotiaana ja hänen tanssitaustansa onkin monipuolinen ulottuen baletista nykytanssin ja stepin kautta rokkiin. Ben on suorittanut Venetsian biennaalin tanssikoulutusohjelman Ismael Ivon ja muiden kansainvälisten koreografien johdolla. Hänellä on myös sisustusarkkitehdin tutkinto Milanon Teknillisestä korkeakoulusta.
Ben työskenteli pitkään LOIKKA –tanssielokuva festivaalien tuottamisen parissa. Hän työskentelee koko ajan laajasti erilaisissa taiteellisissa ja pedagogisissa projekteissa sekä Loviisassa että pääkaupunkiseudulla. Ben toteuttaa omia taiteellisia projektejaan perustamansa tanssiARTesaani –ryhmän kanssa.
Lukuvuonna 2021–2022 Benin opetuslajeja Loviisan Tanssiopistossa ovat Broadway (ent. DancePop) ja nykytanssi. Lisäksi hän toimii erikoiskoulutusryhmien vastuuopettajana. Opetuskieli Benin tunneilla on englanti.
Benin tunneilla treenataan tavoitteellisesti, sekä tanssitekniikkaan että luovuuteen panostaen – tanssin riemua unohtamatta.

Nykytanssi
Broadway
EK Crescendo
EK Vivace
Baletti / kansalaisopisto

 

Jenni Koistinen

Jenni Koistinen on Loviisan seudulle muuttanut tanssitaiteilija. Hän on suorittanut ammattiopinnot ja kandidaatin tutkinnon European Dance Development Centre (EDDC) / Dansacademie / The Arnhem Institute for the Arts:issa.
Jenni työskentelee tanssin kentällä monipuolisesti ja laaja-alaisesti. Viime vuosina hän on keskittynyt erityisesti osallistavan taiteen ja taiteellis-pedagogisiin projekteihin.
Jenni on lempeä ja vuorovaikutteinen tanssiope, jonka tunneilla opitaan taitoja ja luovuutta.
Lukuvuonna 2021–2022 Jenni jatkaa Loviisan Tanssiopiston iltatunneilla lastentanssin opettajana uutuutena 1-4 vuotiaiden lapsi-vanhempi Taaperotanssiryhmä, sekä tanssinopettajana ’Tanssitassut’ – tanssin varhaiskasvatusprojektissa päiväkodeissa.
Lisäksi Jenni tanssittaa suomenkielisiä 1.luokkalaisia Loviisan kaupungin Kulttuuripolussa.
Jenni kertoo tanssitunneistaan seuraavaa:
“Lastentanssitunneillani tärkeää on tanssimisen ja oppimisen ilo sekä yhdessä tekeminen. Jokaisella tunnilla on oma teemansa, joka usein liittyy vuodenkierrollisiin tapahtumiin. Tanssiminen kiinnittyy näin lapsen jokapäiväiseen elämään ja rikastuttaa lapsen kokemusmaailmaa.”

Taaperotanssi
Lastentanssi

 

Amandine Doat

Amandine Doat on Loviisaan kotiutunut ranskalainen taiteilija-pedagogi. Hän on valmistunut Lyonin konservatorion tanssilinjalta sekä suorittanut dramaturgian kandidaatin opinnot Lyonin yliopistossa. Lisäksi hän tehnyt sirkusalan perustutkinnon Koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa.
Amandinea kiinnostaa kokonaisvaltainen ja monipuolinen ilmaisu. Hän on työskennellyt useiden koreografien, muusikoiden ja ohjaajien kanssa, ja työskentelee aktiivisesti freelancer produktioissa sekä perustamassaan teatterissa ”Cirque des Pucessa”.
Pedagogina Amandine on positiivinen ja kannustava.
Lukuvuonna 2021–2022 Amandine jatkaa opettajana Loviisan Tanssiopistossa sirkuslajeissa sekä laajentaa nykytanssin opettamiseen. Opetuskieli Amandinen tunneilla on suomi.
Amandinen ajatuksia sirkusopetuksesta: “Circus offers for me a world were everything is possible and everyone can find their place. No need to be good in everything or good in only one thing, what matters is how you do it. Trust on yourself and others is the key to go forwards!”

Tempputanssi
Sirkus

 

Leo Terävä

Leo Terävä on syntyjään loviisalainen, nykyisin Helsingissä toimiva tanssitaiteilija. Leo on valmistunut Sibelius-lukion tanssilinjalta ja tällä hetkellä hän opiskelee tanssitaiteen kandidaatin tutkintoa Teatterikorkeakoulussa.

Loviisan Tanssiopiston kasvattina Leolla on pitkä tanssitausta ja laajaa osaamista löytyy eri tanssilajeista, kuten nykytanssista, baletista, jazzista ja esimerkiksi commercial- ja korkkaritanssista. Leo on jo useamman vuoden ajan osallistunut aktiivisesti oman alan projekteihin ja kokemusta on karttunut runsaasti niin esiintyjänä- kuin ohjaajanakin. Tanssintekijänä Leo nauttii ihmisten kohtaamisesta, yhteistyön tekemisestä sekä koreografian ja tarinan luomisprosessista.

Lukuvuonna 2021–2022 Leo opettaa Loviisan Tanssiopistossa Dancebeat-ryhmiä. Opettajana Leo pyrkii antamaan jokaiselle tilaa olla oma itsensä ja kokeilla, mikä itseään kiinnostaa. Leon tunneilla on tekemisen meininki: nautitaan yhteisestä liikkeestä ja rytmistä ja luodaan hyvä tunnelma työtilassa – juhlistetaan erilaisuutta ja luovuutta. Työnteko on parasta silloin, kun samaan aikaan voi sekä pitää hauskaa että kehittää itseään – ja siksi tanssi onkin Leon mielestä paras asia tässä maailmassa.

Dancebeat

 
 

Susanna Karvinen

Nykytanssi
Tanssistartti

 

Reetta Mäkelä

Reetta Mäkelällä on tanssivan lapsen äitinä yli 10 vuoden kokemus Loviisan Tanssiopiston toiminnasta. Hän on myös itse kiinnostunut kehollisista asioista ja terveydestä. Reetta on toiselta ammatiltaan jalkaterapeutti ja harrastaa liikuntaa aktiivisesti.
Loviisan Tanssiopistossa Reetta työskentelee osa-aikaisena toimistosihteerinä pääasiallisina vastuualueinaan laskutus, ilmoittautumiset sekä Hobiver –oppilashallintajärjestelmä.

 

Fanni Fagerudd

Fanni Fagerudd on Loviisan Tanssiopiston oma kasvatti ja saanut opistostamme tanssin taiteen perusopetuksen päättötodistuksen. Hän on myös toiminut yhden lukuvuoden tanssinopettajana Tanssiopistossamme.
Fanni tuntee siis Loviisan Tanssiopiston toiminnan perusteellisesti, ja vastaa nykyisin Tanssiopiston sosiaalisen median kanavien sisällönhallinnasta.

 

Vastaa