Covid 19

PÄIVITETYT HYGIENIAKÄYTÄNNÖT 16.10.2021

Viranomaiset ovat päivittäneet maskiohjeistusta ja sen myötä myös Loviisan tanssiopistolla siirrytään osittain kevennettyyn maskikäytäntöön; treenatessa maskin käyttö ei ole pakollista, muissa tiloissa toivomme teidän edelleen käyttävän maskia. Muilta osin pyydämme teitä kaikkia toimimaan samalla huolellisuudella kuin tähän asti.

Jos oppilaan on esimerkiksi nuhan vuoksi jäätävä kotiin, voi hän edelleen osallistua hybridiopetukseen zoomin välityksellä.

Meille on tärkeää, että jaksamme edelleen kaikki huolehtia omasta ja muiden terveydestä, joten tässä vielä muistutus käytännöistä.

  • Osallistu tanssi- ja sirkustunnille vain täysin terveenä. Jää kotiin oireisena, sairaana tai karanteenin aikana. Terveystilanteesi huomioiden, voit halutessasi osallistua opetukseen etänä (Hybridiopetus).
  • Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
  • Tanssi- ja sirkustunnilla pidämme edelleen riittävää väljyyttä toisiin ja vältämme fyysistä kontaktia vaativia harjoituksia.
  • Saavu paikalle juuri ennen oman harjoituksesi alkua. Jos mahdollista, tule paikalle treenivaatteissa. Poistu tiloista mahdollisimman nopeasti tuntisi jälkeen. Vältä tarpeetonta oleskelua pukutiloissa.
  • Vain nuorimpien oppilaiden saattajat voivat tulla tanssiopiston tiloihin (yksi henkilö oppilaan lisäksi). Huolehdi, että lapsesi käy vessassa (mieluiten kotona) ja pesee kätensä ennen tanssitunnin alkua. Saattaja poistuu sisätiloista tanssitunnin ajaksi. Saattajan tulee käyttää kasvomaskia liikkuessaan opetustiloissa.
  • Tanssiopiston siivouksessa huomioidaan viranomaisten ohjeistukset. Opettaja ohjeistaa ryhmiä välineiden käytöstä ja puhdistuksesta.
  • Kasvomaskeja ei tarvitse tunnilla käyttää. Siirtymissä ja pukuhuoneissa maskisuositus on edelleen voimassa 6.-luokkalaisista alkaen. Kasvomaskien hankinta on oppilaiden ja huoltajien vastuulla. Pyydämme myös lasta toimitiloihin saattavia huoltajia muistamaan maskin käytön.

 

 

 

 

Vastaa