Lärarna

kati

Kati Kivilahti-Fagerudd

Vår rektor Kati Kivilahti-Fagerudd undervisar i barndans, nutidsdans och dancebeat samt ansvarar för dansinstitutets och cirkusskolans pedagogiska och konstnärliga målsättningar. Kati har arbetat som dansare bl.a. i Tanssiteatteri Hurjaruuth och Rollo och arbetat flera år som danslärare vid Vantaan tanssiopisto.

päivi

Päivi Ahvonen

Päivi ansvarar för dansinstitutets kommunikation och marknadsföring. Hennes bakgrund ligger i jazzdansen, framförallt i Simonson-tekniken. Päivi har lång erfarenhet av body & mind- stilar och hon är utbildad pilates- och yogalärare.

benjamino

Benjamino Borghi

“Beni” kom till oss rakt från Milan där han studerade och arbetade i många år. Han är en mångsidig konstnär och danslärare och undervisar i Lovisa i nutidsdans, balett och floor barre. Ben leder också fysisk nutidsdans riktad till män och kvinnor och han var med och grundade Loviisa Open Dance Company och är dess konstnärliga ledare. Undervisningsspråket är engelska.

anna

Anna Karjalainen

Anna har magisterexamen i danskonst och har många års undervisningserfarenhet inom balett och nutidsdans. Hon har länge arbetat vid Esbo musikinstitut och undervisar även i Lovisa sedan hösten 2008.

jenni-150x150

Jenni Koistinen

Jenni är magister i danskonst. Hon är professionell danslärare och har bakgrund också i fysisk teater. På Lovisa dansinstitut lär hon 4–6 åringarnas barndans.
suvip-150x150

Suvi Palonen

är en utexaminerad professionell dansare. Suvi undervisar i streetdance och voguing ii Lovisa.

amandine_FF_58-Recovered

Amadine Doat

Leave a Reply